Передплата 2024 «Добра кухня»

На ремонт львівських ліфтів цьогоріч витратять ₴13,5 млн

  • 28.07.2017, 12:08
  • 825

У бюджеті Львова на ремонт ліфтів цьогоріч передбачено 6,5 млн грн.

Також відповідно до Програми модернізації, капітального ремонту та заміни ліфтів у місті сесія ЛМР виділила ще 7 млн грн. Про це повідомив Сергій Сало, начальник відділу житлового господарства ЛМР.

За його словами, у місті є 2298 ліфтів, які відпрацювали граничний термін експлуатації і підлягають модернізації та капітальному ремонту.

«Департамент житлового господарства та інфраструктури спільно з районними адміністраціями, департаментом гуманітарної політики, з відділом супроводу ОСББ опрацював і провів інвентаризацію всіх ліфтів у місті Львові. Рада передбачила додаткові кошти в розмірі 7 млн грн., та в бюджеті м. Львова було передбачено 6,5 млн грн. на виконання робіт із ремонту ліфтів», - пояснив Сергій Сало.

За його словами, виконання цих робіт дасть можливість продовжити термін експлуатації ліфтів, у випадку модернізації на 18 років, у випадку заміни на 25 років. Кожен об’єкт розглядається індивідуально. Для цього проводиться експертне обстеження ліфта, складається проектно-кошторисна документація, визначається підрядна організація і проводяться ремонтні роботи.

До слова, 8 червня Львівська міськрада прийняла програму, яка передбачає ремонт або заміну понад 2 тис. ліфтів у міських багатоповерхівках.

Схожі новини