Передплата 2024 ВЗ

На польському кордоні невідомі напали на українських поліцейських

  • 28.07.2017, 09:45
  • 1 185

Особи нанесли тілесні ушкодження двом патрульним.

У ніч на 27 липня на кордоні з Польщею невідомі напали та завдали тілесних ушкоджень українським поліцейським. Про це повідомила патрульна поліція Львова у Facebook.

Зазначається, що інцидент стався поблизу пункту пропуску "Краковець".

"До автопатруля підійшов громадянин і почав зачіпатися до патрульних, нецензурно висловлюватися і ображати поліцейських. Чоловік не реагував на зауваження і закликав на підмогу інших громадян з черги, які лише загострили конфлікт", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що інспектори затримали організаторів протиправних дій. Тоді кілька десятків осіб з черги намагаючись звільнити затриманих пошкодили патрульний автомобіль та викрали номерні знаки, чим дали можливість втекти одному із затриманих.

"Особи нанесли тілесні ушкодження двом патрульним: забої, садна. Чоловік, який викрав номерні знаки, один — викинув на узбіччя, а другий викинув, коли його наздоганяли поліцейські. Усі троє, за попередньою інформацією родичі і є мешканцями Яворівського району", - додали у відомстві.

Правоохоронці зазначили, що тепер чоловікам загрожує кримінальна відповідальність за опір працівникам поліції та крадіжку номерних знаків.

Схожі новини