Передплата 2024 ВЗ

Голова Запорізької ОДА зробив гучну заяву про підготовку захоплення влади у регіоні

  • 27.07.2017, 20:45
  • 1 346

Голова Запорізької обласної державної адміністрації Костянтин Бриль заявив про підготовку захоплення державної влади в регіоні.

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

Виступаючи під час позачергової сесії облради 27 липня, Бриль заявив про підготовку «масштабних активних дій, спрямованих на підтримку насильницької зміни чи повалення конституційного ладу, захоплення державної влади, зміни меж території або кордону України, а також фінансування зазначених дій».

Костянтин Бриль заявив, що «cистемні зловживання бюджетними коштами, гальмування виконання соціально-важливих екологічних програм, блокування програм на важливих соціальних напрямках, підтримка деструктивної діяльності у сфері медицини, будівництва доріг, комунальних інфраструктур та інших стратегічних об’єктів в регіоні використовується певними особами для розпалювання зростаючих протестних настроїв серед населення», які планується використати для досягнення зазначених злочинних планів.

Голова Запорізької ОДА додав, що направить своє звернення разом з наявними фактами до президента, Генпрокуратури і Служби безпеки України. Правоохоронці ситуацію поки що не коментували.

Схожі новини