Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Стало відомо, коли буде обмежено в'їзд до Великобританії з ЄС

  • 27.07.2017, 19:06
  • 901

Закон про міграцію повинен бути внесений до парламенту в 2018 році.

Нові імміграційні заходи, що обмежують свободу в'їзду до Великої Британії з країн Євросоюзу, будуть введені в березні 2019 року. Про це повідомив міністр імміграції Британії Брендон Льюїс, передає BBC.

Він не став уточнювати, яким чином влада має намір регулювати потоки мігрантів після вступу в силу Brexit. За його словами, закон про міграцію повинен бути внесений до парламенту в 2018 році.

Раніше міністр внутрішніх справ Британії Ембер Радд зазначала, що нові заходи не стануть нездоланною стіною для мігрантів. У своїй статті в газеті Financial Times Радд підкреслила, що Сполучене Королівство продовжить залучати "найталановитіших і найкращих" мігрантів з усього світу.

Британські міністри також пообіцяли провести широкі консультації з представниками бізнесу, профспілок і вузів для обговорення їх позиції з міграційних обмежень.

МВС Британії вже попросило консультативний комітет з питань міграції оцінити регіональний розподіл міграції з ЄС, залежність окремих секторів від праці мігрантів і роль сезонного фактора.

Схожі новини