Передплата 2024 «Добра кухня»

Міністр енергетики США поговорив з фейковим Гройсманом по телефону

  • 26.07.2017, 12:08
  • 1 120

Міністр енергетики США Рік Перрі обговорив питання про розширення експорту американського вугілля в Україну з російським жартівником, який, на думку Перрі, був прем'єр-міністром України.

Про це повідомляє Reuters.

Жартівниками виявилися росіяни Володимир Краснов та Олексій Столяров, яких іноді називають Jerky Boys of Russia, які відомі своїми жартівливими дзвінками. Раніше вони вже розігрували британського співака Елтона Джона, який думав, що він розмовляє з президентом Росії Володимиром Путіним.

"Ці люди відомі кепкуванням на високопоставленими чиновниками і знаменитостями, особливо тими, хто проводить політику, яка не відповідає поглядам їхнього уряду", - повідомили у прес-центрі Міністерства енергетики США.

Під час 22-хвилинного дзвінка Перрі, обговорив ряд тем, включаючи санкції проти Росії і допомогу Україні в розробці нафти і газу.

Перрі сказав, що адміністрація Трампа виступає проти проекту "Північного потоку-2" і що США можуть допомогти Україні технологіями розробки родовищ природного газу.

"Давати Україні більше можливостей з деякими з наших технологій, я думаю, в інтересах всіх, за винятком росіян, але це нормально", - сказав він.

Новина про цей дзвінок прийшла в той же день, коли Палата представників США проголосувала за введення нових санкцій проти Росії.

Схожі новини