Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Хресну ходу у Києві охоронятимуть 3 тисячі поліцейських

  • 26.07.2017, 08:21
  • 966

У дні проведення матчу Ліги чемпіонів УЄФА та з нагоди хресної ходи до Дня Хрещення Русі в Києві посилять охорону правопорядку.

Про це інформує відділ комунікації управління Нацполіції у Києві.

"Для охорони публічної безпеки і порядку в столиці упродовж 27-28 липня будуть задіяні близько 3000 правоохоронців", - сказано в повідомленні.

Зокрема зазначається, що 26 липня на НСК "Олімпійський" відбудеться футбольний матч Ліги чемпіонів УЄФА між командами "Динамо" (Київ) та "Янг Бойз" (Берн, Швейцарія).

Для охорони громадського порядку буде залучено понад 1300 правоохоронців та військовослужбовців Національної гвардії України.

Крім того, до правоохоронних органів та Київської міської державної адміністрації від митрополита Київського і всієї України Онуфрія надійшло повідомлення щодо проведення 27 липня Хресної ходи від парку "Володимирська гірка" до Києво-Печерської Лаври та 28 липня урочистої Божественної літургії в Свято-Успенському соборі Києво-Печерської Лаври.

Після проведення урочистого молебню, учасники рухатимуться Хресним ходом за маршрутом: бул. Шевченка — вул. Володимирська — пл. Софіївська — Володимирський проїзд — пл. Михайлівська — вул. Трьохсвятительська — парк "Володимирська гірка".

Еспресо

Схожі новини