Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Стрілянина у Дніпрі пов'язана з економічними питаннями

  • 25.07.2017, 14:49
  • 982

Перестрілка в місті Дніпро увечері 24 липня, в якій загинули двоє АТОшників, сталась через економічні, а не кримінальні чи політичні питання.

Про це заявив заступник начальника — начальник кримінальної поліції Головного управління Нацполіціі у Дніпропетровській області Олег Грозь на брифінгу 25 липня.

"Десь о 19 годині в ресторані "Дім", проспект Гагаріна-95, учасники події зустрілися, у них була розмова з приводу з'ясування якихось своїх особистих питань. Зустріч не носила кримінальних, політичних і іншого характеру — на зустрічі вирішувалися виключно економічні питання. Вочевидь, не дійшли згоди — й одна зі сторін вирішила вирішити його силовим способом", — сказав він.

"В результаті у нас виникла перестрілка, в результаті перестрілки — два загиблих і п'ять осіб поранено, в тому числі Едмонд Саакян і четверо нападників", — констатував полковник.

Він уточнив, що одна зі сторін спершу вдалася до фізичної агресії, а потім застосувала зброю.

"Двох людей із цих чотирьох затримано за 208 статтею, їм висувається вже звинувачення, і роль ще двох людей буде вивчена", — повідомив Грозь.

Пізніше на брифінгу уточнили: "Багато хто з нас намагався пов'язати цей інцидент із подіями 9 травня з однієї причини, що Едмонд (Саакян) є головою комісії з роботи з правоохоронними органами та прокуратурою щодо подій 9 травня".

"На сьогодні я вам можу сказати, що однозначно — це не події, пов'язані з 9 травня", — повідомив учасник брифінгу.

На запитання, яка сторона першою застосувала зброю, речниця поліції відповіла: "Проводяться слідчі дії".

Українська правда

Схожі новини