Передплата 2024 «Добра кухня»

У Росії фізрук сіла на 7 років за торгівлю "спайсом"

  • 25.07.2017, 08:27
  • 806

Калінінський районний суд російського міста Челябінська виніс вирок викладачці фізкультури місцевої гімназії, визнавши її винною в збуті наркотиків.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Челябінської області.

Згідно з матеріалами справи, 47-річна жінка-педагог протягом тривалого часу купувала "спайс" з метою подальшого збуту. Зокрема, у березні вона тричі збувала наркотики. Частина наркотичного засобу була вилучена під час особистого огляду та за місцем проживання обвинуваченої. Загальна маса вилученого склала 7,74 грама.

Вчителька повністю визнала свою провину, пояснивши, що вирішила таким чином "заробити", тому що самотужки виховує дитину й виплачує іпотеку.

Суд визнав жінку винною у замаху на незаконний збут і незаконний збут наркотичних засобів, вчинений у великому розмірі, й засудив до 7,5 років колонії загального режиму. Також протягом семи років їй заборонено займатися викладацькою діяльністю.

Як уточнюють російські ЗМІ, жінка викладала у челябінськиій гімназії №63. Її звати Лариса Мелькова.

Засуджена не сильно дбала про конспірацію й влаштовувала зустрічі покупцям свого "товару" безпосередньо біля власної оселі. Фактично, вона виконувала роль посередниці, закуповичуючи наркотики велики партіями, подрібнюючи їх й розподіляючи за гроші між іншими посередниками чи кінцевими споживачами.

Еспресо

Схожі новини