Передплата 2024 ВЗ

Вишам дали більше часу на прийом електронних заяв

  • 21.07.2017, 15:08
  • 963

У Міністерстві освіти й науки України дозволили вишам вносити в Єдину базу заяви вступників, які були представлені у встановлений термін у паперовій формі, до 18:00 23 липня 2017 року.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це йдеться у листі МОН від 20 липня № 1/9-399.

"Прийом заяв та документів вступників на основі повної загальної середньої освіти, які вступають на основі співбесіди, вступних іспитів або творчих конкурсів закінчується о 18 год. 00 хв. 20 липня. Вищі навчальні заклади зможуть до 18 год. 00 хв. 23 липня вносити до ЄДЕБО заяви вступників (включаючи заяви осіб, які не змогли створити електронні кабінети в присутності представників приймальної комісії), які були подані у встановлений строк у паперовій формі. Такі вступники можуть бути

допущені до вступних випробувань та проходити їх відповідно до Умов прийому на навчання до вищих навчальних закладів України у 2017 році", - зазначено в документі.

Таким чином, для абітурієнтів, які вступають на основі повної загальної середньої освіти за результатами співбесіди, вступних іспитів або творчих конкурсів, електронну подачу заяв продовжили до 18:00 23 липня 2017 року.

Крім того, в листі сказано, що подача заяв абітурієнтами на основі повної загальної середньої освіти здійснюється в електронній формі. Ухвалення заяви в паперовій формі є проміжним етапом її реєстрації в електронній базі, яке дозволяє внести дані заяви в єдину базу приймальної комісії вищого навчального закладу.

Раніше в Міносвіти заявляли, що вибачаються за проблеми в роботі Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО), але продовжувати термін вступної кампанії не збираються. Джерело: https://ua.censor.net.ua/n448591

Схожі новини