Передплата 2024 ВЗ

"Кремль хоче проковтнути Україну повністю" : політик про ціль "Малоросії" Захарченка

  • 21.07.2017, 10:48
  • 1 059

До Кремля нарешті дійшло, що в XXI столітті неможливо відкусити частину іншої незалежної суверенної держави, але таке прозріння прийшло пізно, відтак Кремлю не залишається іншого виходу, як спробувати проковтнути Україну повністю.

Таку думку висловила російський політик Наталя Гулевська, передає "Обозреватель".

"Заява Захарченка про створення нової "держави Малоросія" як правонаступниці України — це нова спецоперація Кремля та Луб'янки, яку буде здійснено до чергових виборів президента Росії. Найімовірніше відбудеться провокація, пов'язана з повноважним представником Росії в контактній групі з врегулювання ситуації в східній частині України або напад і захоплення дипломатичного представництва, і тоді Москва, оголосивши війну Україні або під приводом звільнення свого посольства, почне широкомасштабний військовий наступ з п'яти напрямків — Придністров'я , Криму, "ДНР", "ЛНР" і з території Білорусі", — підкреслює вона.

На її думку, Кремль намагатиметься якомога швидше захопити Київ.

"Потім, поставивши на чолі держави Медведчука (або іншу свою маріонетку) і повернувши Крим Україні, Москва спробує виплутатися з політичної пастки, куди її привели імперські амбіції Кремля та Луб'янки", — зауважила політик.

Водночас вона наголошує, що такий сценарій є цілком очікуваним і став можливим лише завдяки нерішучості чинної української влади дати адекватну відсіч агресору.

"Поки що залишилося небагато часу, Україні необхідно встигнути повністю розірвати всі дипломатичні та економічні взаємини, в яких безпосередньо чи опосередковано бере участь Росія, закрити всі дипмісії на своїй території та припинити всі контакти з офіційними особами. Також Київ має вимагати виключити Росію з ООН та інших міжнародних організацій, а також, щоб його негайно прийняло у НАТО", — резюмує Гулевська.

24 канал

Схожі новини