Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Одразу дві з найбільших авіакомпаній Європи закрила свої офіси в Росії

  • 21.07.2017, 09:47
  • 1 033

Одна з найбільших авіакомпаній в Європі, національний авіаперевізник Великої Британії British Airways та найбільший авіаперевізник Іспанії Iberia закрили свої представництва в Росії.

Відтак, авіакомпанії British Airways і Iberia (які входять в холдинг International Airlines Group) закрили свої офіси в Москві і Санкт-Петербурзі, про це повідомляє російська агенція "Інтерфакс" з посиланням на джерела в туристичній галузі.

"Так було вирішено — перемістити офіси в інші міста поза Росією і здійснювати бронювання по телефону", — заявив представник British Airways.

Інформацію про закриття представництв на території Росії підтвердив також представник Iberia.

British Airways базується в аеропорту "Домодєдово". Авіакомпанія виконує рейси в Лондон, Париж, Мадрид, Нью-Йорк, Токіо та інші міста.

Довідка: у квітні 2010 року Iberia Group оголосила про злиття з British Airways. Акціонери обох перевізників схвалили операцію 29 листопада 2010 року. Нова об'єднана компанія, відома як International Airlines Group розпочала свою діяльність у січні 2011 року, проте обидві авіакомпанії продовжують діяти під своїми існуючими брендами. Станом на травень 2017 року авіапарк групи компаній налічував 273 літака.

24 канал

Схожі новини