Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Після дебатів з Гіркіним Навальний збирається зустрітися з Путіним

  • 14.07.2017, 13:42
  • 1 173

Російський опозиційний політик і один із головних претендентів на президентську посаду хоче провести дебати з президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це він заявив у ефірі свого телеканалу "Навальний. Live".

"Я, як написано у титрах, є кандидатом в президенти Росії, тому незабаром буду викликати і вимагати участі в дебатах інших кандидатів, включно з Володимиром Путіним", — підкреслив політик.

За словами Навального, деякі опоненти його будуть критикувати за таке рішення та називати "дрібною сошкою, яка хоче пропіаритися за рахунок ім’я президента Росії".

Крім того, він вважає, що лунатимуть і інші звинувачення, оскільки деякі політики "хочуть уникнути дебатів і справжнього політичного процесу".

Щодо дебатів з Гіркіним, відповідно до голосування на ресурсах опозиціонера, більшість його прихильників підтримують такий крок Навального.

Щоправда, водночас він стверджує, що було дуже багато критики щодо цього — одним із аргументів людей було те, що терорист — "військовий злочинець". Але у цьому разі, на думку росіянина, назвати військовими злочинцями можна всю керівну верхівку РФ, включно з Путіним, Шойгу та Матвієнко, а також пропагандистів Кремля Кісельова та Соловйова.

Джерело: 24 канал

Схожі новини