Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Міжнародна спільнота повинна захищати європейську країну

  • 13.07.2017, 20:14
  • 834

А для досягнення мети держава потребує "неухильного лідерства Києва з постійною підтримкою міжнародного співтовариства".

Міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон та його український колега Павло Клімкін одностайні у думці про те, що Україна має величезний потенціал, тому розпочаті урядом реформи потрібно підтримувати.

Глави МЗС України та Великобританії у статті для Corriere Della Sera пояснили, чому міжнародне товариство повинно захищати кордони України.

Так, два дипломати запевнили, що їхньою спільною метою є процвітаюча, успішна Україна, гідна мужності та ідеалів тих, хто об'єднав свої сили під час Революції Гідності, йдеться у статті.

А для досягнення мети держава потребує "неухильного лідерства Києва з постійною підтримкою міжнародного співтовариства".

"Великобританія — один із найважливіших союзників України. Ми робимо все можливе, щоб здійснити реформи, побороти корупцію, сформувати українські збройні сили завдяки місії Operation Orbital. Перед нами стоять кілька основоположних питань. Безпека будь-якої нації залежить від ключового принципу, в рамках якого жодна країна не може завойовувати території або за допомогою сили змінювати свої кордони. Незаконна спроба Росії анексувати Крим, а також збройний конфлікт на сході України порушують перше правило міжнародного порядку", — вважає Джонсон.

Здійснюючи план реформ, ми бачимо силу деяких основоположних істин. Україна з її 44-мільйонним населенням і багатими природними ресурсами — це країна з величезним потенціалом. Немає ніяких причин, щоб її громадяни не мали можливості користуватися тим же багатством та тими ж можливостями, що і їхні європейські сусіди. Ми повинні зберігати єдність у боротьбі за досягнення цієї мети, — стверджують політики.

Джерело: 24 канал

Схожі новини