Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Путін зазнав провалу у світовій політиці" - Березовець

  • 12.07.2017, 08:01
  • 1 248

Президент Росії Володимир Путін провалив саміт G20 і нічого суттєвого не домігся від президента США Дональда Трампа.

Про це в Facebook написав політтехнолог Тарас Березовець.

"Провал не приховати жодними, призначеними для внутрішньої аудиторії відфотошопленими фото, де світові лідери зібралися навколо порожнього крісла, куди московські політичні шулери додали Путіна. "Завербувати" Трампа, як свого часу Джорджа Буша-мол. після дзвінка 11 вересня 2001 року, не вдалося.

Головний маркер підсумку проваленої місії в Гамбурзі - підготовлене рішення Москви вислати з Росії 30 американських дипломатів і заарештувати майно посольства США.

Пам'ятайте, перед самими виборами в Штатах Барак Обама відправив 35 російських дипломатів за шпигунство? А Путін відповідати не став, щоб не псувати відносини з Трампом зі старту. Трамп ще потім твітнув про те, який Путін молодець і розумниця, не повівся на провокацію. Коли ілюзії на перезавантаження відносин з Вашингтоном розвіялися як туман, через 7 місяців полковник КДБ вирішив таки вислати американських дипломатів.

І цим сказано все. Надії більше немає, Кремль повертається до порядку нової Холодної війни. Із запізненням, Вашингтон вже став на її рейки кілька місяців тому", - пише експерт.

Джерело: Gazeta.ua

Схожі новини