Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Програв і посміхався: у США Трампа розгромили за зустріч із Путіним

  • 10.07.2017, 11:56
  • 1 794

Президент США Дональд Трамп під час зустрічі на саміті G20 в Гамбурзі потрапив у пастку, влаштовану йому головою РФ Володимиром Путіним.

Про це в статті для CNN написала екс-представник Держдепартаменту США Джен Дженніфер Псакі.

"Росіяни просто переграли президента. Це було передбачувано. І він дозволив цьому статися", - написала вона.

Дженніфер Псакі наголосила, що російська сторона ретельно підготувалася до цієї зустрічі, тоді як в американської ніякої порядку денного не було.

"Російська сторона повідомила, що планує налагодити відносини між країнами, ближче ознайомитися з політикою США, а також обговорити спільні побоювання у зв'язку з загрозою тероризму. І росіяни отримали перевагу за всіма трьома пунктами", - заявила екс-представниця Держдепу.

Вона зазначила, що з першого погляду на цей порядок денний було зрозуміло, що багато чого очікувати від зустрічі не варто, а часу поговорити про Україну просто-напросто не буде.

Дженніфер Псакі впевнена, що Трамп не зміг чинити тиск на російську сторону, оскільки не підготувався належним чином до зустрічі. На відміну від Путіна, який досяг своєї мети.

Екс-спікер Держдепу також нагадала про скандал із можливим впливом російських хакерів на президентські вибори у США.

"Замість того, щоб представити відповідні докази під час зустрічі з президентом Путіним і дати зрозуміти, що він поділяє думку демократів, республіканців і провідних спецслужб, Трамп прийняв запевнення Путіна і весь час посміхався перед телекамерами", - наголосила Дженніфер Псакі.

Джерело: Обозреватель

Схожі новини