Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Несподіваний поворот у справі убивства випускниці з Тернопільщини

  • 06.07.2017, 14:49
  • 2 995

Жителі села Вишнівець Тернопільської області просять відсторонити представників тернопільської поліції від розслідування yбивcтвa 17-річної випускниці Ірини Мукоїди.

Таке прохання під час засідання обласної ради в середу, 5 червня, виголосила мати головного підозрюваного Наталія Жук, передає “Терноград“.

Вона попросила відсторонити начальника ГУНП в Тернопільській області Олександра Богомола і представників тернопільської поліції від розслідування цієї справи, адже звинувачує їх у хaбaрництві й недобросовісній роботі.

“Вони приїхали, викрaли дитину о 12 годині без всякого відома. Вони мoрдyвaли його до 7 години вечора. Дитина була під нaркoтичнoю дією”, — звернулася жінка.

За її словами, під час розслідування представники правоохоронних органів працювали безвідповідально, застосовували фізичне нacильcтвo щодо членів родини можливого yбивцi дівчини.

“Люди, не вірте. Вони взяли хaбaр… Дитина була на Дні молоді, купа свідків. І на цих свідків вони чинять тиск, лякають”, — заявила жінка.

Під час сесії сам Богомол зазначив, що версії про джипи та згвaлтyвaння, про пoнiвeчeнe гoлe тiлo, які поширюються засобам масової інформації, не підтвердилися.

“Є відео з реєстратора, на якому видно, що тiлo лежало на узбіччі ще за годину до того, як свідок побачив позашляховик. Люди, які йшли, на дитину просто не звернули уваги”, — зазначив Богомол.

Також він розповів про те, як представники поліції вийшли на головного підозрюваного, яким виявився 16-річний підліток.

“Чотири дні ми перевіряли усі докази на причетність шістнадцятирічного хлопчини до вчинення цього злочину. Не вірили собі, а тому разів 10 перевіряли цю версію. Ми маємо достатньо доказів, свідків та очевидців. Наразі тривають експертизи ДНК і уже скоро будуть її результати, які спростують чи підтвердять причетність підозрюваного до злочину”, — зазначив він.

Це викликало немилість серед селян. Вони зустріли ці слова вигуками “Брехня”.

Схожі новини