Передплата 2024 ВЗ

Дітей з Львівщини закликають провести тиждень без ґаджетів

  • 04.07.2017, 20:47
  • 1 280

На Львівщині відбудеться табір «Тиждень без планшета».

Молодь із Львівщини закликають провести тиждень без планшета. Для мешканців області віком від 14 до 16 років влаштовують англомовний табір «Тиждень без планшета». Розпочнеться він 17 липня в навчально-тренувальному комплексі «Верещиця», що розташований на Яворівщині і перебуває під керуванням Львівського державного університету внутрішніх справ.

Чекають насамперед мешканців сіл області, а також дітей учасників АТО та переселенців. Їм влаштують майстер-класи з основ виживання та надання першої медичної допомоги, будуть і кінні прогулянки.

Працівники патрульної поліції навчатимуть підлітків правил дорожнього руху. А волонтер із Корпусу миру допоможе підтягнути англійську мову. Взяти участь у таборі зможуть лише півсотні школярів. Наразі зареєструвалися вже сорок. Тож зголоситися ще можна до 10 липня на сайті «Центру просвітництва та розвитку людини», написавши короткий мотиваційний лист.

«Табір може стати такою комунікаційною платформою для того, щоби ті діти десь і подружилися. Ну, і відповідно це вплине, напевно, загалом і на загальний клімат між місцевими мешканцями, між місцевими дітьми і внутрішньо переміщеними», — розповіла голова ГО «Центр просвітництва та розвитку людини» Наталія Проць.

Захід.нет.

Схожі новини