Передплата 2024 «Добрий господар»

InformNapalm назвав імена затриманих на Херсонщині ФСБшників

  • 04.07.2017, 12:38
  • 895

Ідентифікувати затриманих вдалося за допомогою соцмереж.

InformNapalm назвав імена затриманих на Херсонщині ФСБшників
InformNapalm назвав імена затриманих на Херсонщині ФСБшників

Міжнародне розвідувальне співтовариство InformNapalm назвало імена двох російських військовослужбовців, яких 30 червня затримали на Херсонщині без документів співробітники Херсонського загону Держприкордонслужби спільно з бійцями Збройних сил України.

Зазначається, що ім’я одного з росіян стало відоме в день затримання. Порушником кордону виявився Володимир Кузнєцов - прикордонник ФСБ РФ з міста Благовєщенськ Амурської області Росії. Тепер встановлено ім'я другого працівника ФСБ Росії - уродженець Ростовської області Аскар Кулуб, 25.12.1989 р.н.

За допомогою соцмереж, журналісти з’ясували, що Аскар має довгу спортивну кар'єру - на це вказує список його друзів і сторінки, відмічені росіянином в якості цікавих.

"У січні минулого року Аскар полягав у євпаторійської команді Grassie Barra і брав участь у відкритому чемпіонаті міста Севастополя (окупований півострів Крим) зі спортивної боротьби грепплінг. Втім, спортивні навички і гарт Прикордонних ФСБ окупанта Аскара кулуб не допомогли, і він без особливих зусиль разом з товаришем по службі був затриманий українськими військовослужбовцями", - додали розслідувачі.

Схожі новини