Передплата 2024 «Добра кухня»

На Донеччині правоохоронці затримали генерал-майора «ДНР»

  • 04.07.2017, 11:53
  • 1 000

Отаман терористів «зомбував» молодь, займаючись агітацією на підтримку влади фейкової республіки.

На одному з контрольних пунктів пропуску поблизу Волновахи правоохоронці затримали генерал-майора регіонального козачого об’єднання «ДНР». Про це повідомила 3 липня прес-служба Волноваського відділу поліції Донецької області. Зазначається, що затриманий чоловік у 2011 році почав керувати полком, до складу якого входило 90 рядових козаків, а у 2014 році, коли місто захопили окупанти, «козаки» приєдналися до терористів.

"На одному з контрольних пунктів пропуску поблизу Волновахи правоохоронці зупинили літнього чоловіка, який їхав до Бердянська в гості до своїх знайомих, але під час перевірки викликав підозру у поліцейських. Виявилося, що місцевий мешканець Макіївки має офіційне посвідчення Отамана «ДНР» та дозвіл на зберігання козацької зброї (шашки, кинджал та нагайки). Було встановлено, що перед правоохоронцями — діючий генерал-майор регіонального козачого об’єднання «ДНР»", - йдеться у повідомленні.

У поліції також повідомили, що отаман «зомбував» молодь, займаючись агітацією на підтримку влади фейкової республіки.

Наразі із головним козаком «ДНР» спілкуються оперативники та слідчі Волноваського відділу поліції, затриманому передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Схожі новини