Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Китайці збудують на Львівщині теплову електростанцію

  • 02.07.2017, 15:32
  • 1 259

Підприємство «Shandong Qingneng Power Co., Ltd» планує збудувати у місті Добромиль Старосамбірського району, що на Львівщині, теплову електростанцію.

Про це стало відомо під час зустрічі голови Львівської ОДА Олега Синютки з китайськими інвесторами у сфері енергетики та представниками ТОВ “Спільне українсько-китайське підприємство “Укрлісхолдінг”, ТДВ “Добромильський деревообробний комбінат”. Передає прес-служба Львівської ОДА.

Олег Синютка запевнив присутніх, що Львівщина — комфортний регіон для інвестування. «Ми зацікавлені розвивати теплову енергетику, оскільки зі збільшенням обсягів інвестування, підприємства області мають потребу у збільшенні ресурсів», - підкреслив голова Львівської облдержадміністрації.

Як повідомив іноземний гість Ванг Іфенг, інвестори зацікавлені у тому, щоб збудувати теплову електростанцію на території Львівської області, використовуючи ресурс “Укрлісхолдінгу”, який спеціалізується на обробці деревини.

З допомогою необхідного обладнання, залишки від виробництва генеруватимуть у так звану «зелену» енергію з її подальшим запуском у мережу.

Схожі новини