Передплата 2024 «Добра кухня»

 На дні народження у Найєма побили журналіста

  • 02.07.2017, 09:16
  • 1 153

Українського журналіста Василя Апасова побила охорона клубу, в якому святкував свій день народження народний депутат Мустафа Найєм.

Про це свідчить пост потерпілого в соцмережі Facebook.

"Мене побила охорона біля клубу Master Club, де святкував день народження Мустафа Найєм. Відгукнувшись на заклик Мустафи, який кликав усіх до закладу Майстер Клаб на свій День Народження, ми прийшли і зустріли опір охорони. Ми одразу зрозуміли, що ми - небажані гості, проте люди, у яких був бейдж охорони, повелися агресивно. Вони просто закрили нам вхід, не змогли пояснити причину і навіть не змогли пояснити, що саме вони охороняють. Коли я став записувати те, що відбувається на телефон, один із охоронців (саме такий бейдж у нього був - "Охоронець Ігор") вихопив телефон у мене з рук, після чого нам почали наносити удари. Після бійки мені вдалося вихопити телефон назад, відео з якого буде опубліковано", - написав журналіст.

Джерело: «Обозреватель».

Схожі новини

Читайте також

12.03.2024

Віталій Портников: «Мені цікаво спілкуватися з тими, хто розвивається інакше, ніж я»

Це друга частина розмови з відомим журналістом, публіцистом, пись­менником Віталієм Портниковим на Ютюб-каналі головного редактора «Високого Замку» Наталії Балюк «Ба­лючі теми». Перша частина, присвя­чена другій річниці великої війни, була надрукована в одному з попередніх тижневиків. Ця частина присвячена самому Віталію. Розмова вийшла легка і невимушена…