Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові розпочалися зйомки містичної драми

  • 01.07.2017, 09:07
  • 1 456

30 червня у Львові розпочалися зйомки фільму "13 автобус". За жанром це буде містична драма. Усі зйомки, які триватимуть понад місяць, проходитимуть у столиці Галичини.

Першою знімальною локацією стала 190-літня вілла. Тут кіношники знімали сцени із актором Олексієм Вертинським та його донькою Ксенією. В фільмі вони, до речі, теж грають батька та дочку.

"Режисер запросив мене на роль разом з донькою, щоб ми не грали в рідність, а були насправді рідними. На старості років для мене це як подарунок долі. У цьому фільмі ми вперше разом будемо в кадрі. Мій герой - не з мого життя. Я ніколи не був поганим батьком, але тим і приваблива ця роль", - розповів Олексій Вертинський.

Після перших відзнятих сцен знімальна група зібралася, щоб за кіношною традицією розбити тарілку. На ній усі причетні до фільму залишили свої підписи, а розбивав її режисер "13 автобуса" Олександр Безручко.

"Львів - фантастична локація, яка ідеально лягає у історію "13 автобусу". Тут так багато цікавих місць, що ми мали кращі, і ще кращі локації. А потім ще кращі. Тому деякі із них залишили для інших проектів, бо використати всі локації у цьому фільмі просто неможливо. Львів потрібно показувати і представляти у світі. Найближчий місяць ми активно знімаємо. У фільмі задіяно багато місцевих акторів. Ми обов’язково зробимо перші презентації у Києві та Львові, щоб показати чарівне місто чарівним людям", - сказав режисер.

Загалом у фільмі Львів не подаватиметься як Львів. Уся історія сюжету буде побудована навколо містичної неіснуючої зупинки, де завжди присутня жінка. Після зустрічі із нею долі її співрозмовників змінюються, а з ними самими діються дивні речі.

Зйомки "13 автобусу" проводить "МКК фільм сервіс". Частину бюджету виділяє Держкіно, іншу - шукають самі. Головні ролі у фільмі виконають Сергій Стрельніков, Ірина Мельник та Олексій Вертинський.

Прем’єра картини запланована на 2018 рік.

Джерело: День

Схожі новини