Передплата 2024 ВЗ

ЛКП «Крокус-послуги» стане ЛКП «Зелене місто» і отримає гроші від ЄБРР

  • 29.06.2017, 14:25
  • 1 046

Львівська мерія визначила підприємство, що отримає гроші на рекультивацію у Грибовичах

Депутати Львівської міськради під час засідання сесії 29 червня підтримали рішення щодо визначення ЛКП «Крокус-послуги» позичальником коштів Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) на рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища. За відповідне рішення проголосували 37 депутатів. Повідомляє Захід.нет

За даними бізнес-пошукової системи YouControl, основним видом діяльності ЛКП «Крокус-послуги» є прання та хімчистка. Згідно з ухвалою Львівської міської ради, департамент з питань поводження з відходами розробить та затвердить новий статут підприємства, змінить мету та предмет діяльності, а також поповнить статутний капітал ЛКП «Крокус-послуги» на 50 млн грн.

За словами міського голови Львова Андрія Садового, це підприємство є «чистим» та не має боргів. Львівська міська рада також змінить назву ЛКП «Крокус-послуги» на ЛКП «Зелене місто».

Саме це підприємство вестиме переговори щодо виділення кредиту ЄБРР. Раніше представник ЄБРР стверджував, що банк готовий дати Львову у кредит 20 млн євро.

Додамо, що за даними фахівців французької компанії «Еджіс» рекультивація Грибовицького сміттєзвалище триватиме мінімум п’ять років. Наразі ще не визначено, у який спосіб відбуватиметься рекультивація.

Схожі новини