Передплата 2024 ВЗ

Барселона, Рим і Париж мають найбільший попит серед українців, що користуються безвізом

  • 29.06.2017, 14:10
  • 750

Після введення безвізового режиму з ЄС найбільшим попитом серед українців користувалися такі напрямки для авіаперельотів, як Барселона, Рим і Париж.

Також до десятки лідерів потрапили Мілан, Лісабон, Прага, Варшава, Амстердам, Афіни й Мадрид. Про це свідчать дані сервісу з пошуку авіаквитків momondo, повідомляє Аvianews.com.

Зазначається, що більшість пошукових запитів припадало на перельоти з Києва, Львова, Одеси, Харкова, Запоріжжя, Дніпра та Івано-Франківська, звідки регулярні рейси до Європи виконують як українські, так й іноземні авіакомпанії, передає Укрінформ.

Водночас користувачі momondo з Києва найбільше цікавилися авіаквитками в Іспанію, Італію і Францію, зі Львова - в Італію та Іспанію, з Одеси - в Німеччину та Чехію, з Харкова - в Польщу й Іспанію.

За даними momondo, зростання пошукових запитів 12 червня 2017 року, в перший день після введення безвізового режиму з ЄС, становило +319% порівняно з аналогічним днем ​​на тиждень раніше. Протягом тижня інтерес до країн безвізової зони дещо стабілізувався, в результаті приріст становив +62,9%.

Схожі новини