Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Обов'язки президента ПАРЄ виконуватиме український нардеп

  • 28.06.2017, 15:50
  • 1 401

Після виключення президента Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Педро Аграмунта зі складу групи Європейської народної партії (ЄНП) обов'язки президента ПАРЄ почне виконувати віце-президент Асамблеї, депутат Верховної Ради України Георгій Логвинський.

Повідомляє Захід.нет. «За регламентом обов'язки президента Асамблеї виконує віце-президент, який відноситься до групи ЄНП. Від сьогодні мені буде представлено честь виконувати обов'язки президента Парламентської асамблеї Ради Європи та вести засідання», - цитують слова Логвинського у прес-службі «Народного фронту».

Як повідомлялося, 27 червня Парламентська асамблея Ради Європи підтримала запровадження процедури імпічменту. Розгляд питання про відставку Аграмунта з посади президента Парламентської асамблеї Ради Європи може відбутися вже у жовтні. У середу, 28 червня Педро Аграмунта офіційно виключили з Європейської народної партії.

Нагадаємо, ПАРЄ офіційно висловила недовіру президенту організації Педро Аграмунту. Тепер він не може здійснювати офіційні візити, відвідувати зустрічі або робити заяви від імені організації.

Раніше повідомлялося, що депутати Парламентської асамблеї Ради Європи офіційно закликали главу ПАРЄ Педро Аграмунта піти у відставку за його поїздку до Сирії з депутатами російської Держдуми. Заклики піти Аграмунта від управління ПАРЄ висловили голови фракцій Соціалістів та ЄНП.

Схожі новини