Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Глава «ПриватБанку» Олександр Шлапак подав у відставку

  • 26.06.2017, 16:50
  • 997

Голова правління «ПриватБанку» Олександр Шлапак після шести місяців роботи подав у відставку. Про це 26 червня повідомила прес-служба банку, зазначаючи, що наглядова рада банку розгляне заяву про відставку наприкінці липня.

«Олександр Шлапак виконав поставлені завдання щодо стабілізації ситуації в банку та проведення аудиту фінансового стану «ПриватБанку» і найближчим часом планує завершити антикризову каденцію на посаді голови правління. Голова правління продовжує керувати банком, водночас відповідна заява голови банку вже подана наглядовій раді банку та може бути розглянута наступного засідання Наглядової ради банку наприкінці липня», — йдеться у повідомленні «ПриватБанку».

Водночас раніше про відставку Олександра Шлапака повідомили ЗМІ. За інформацією журналістів, причиною такого рішення може бути завершення терміну, відведеного на реструктуризацію інсайдерських кредитів: після 1 липня, коли завершується термін, вподовж якого колишні акціонери мали повернути застави за цими кредитами. Після цього держава може подати низку позовів на Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова.

Водночас сам Ігор Коломойський через суд намагається оскаржити націолізацію «ПриватБанку».

Схожі новини