Передплата 2024 «Добра кухня»

У Києві невідомі скоїли напад на знімальну групу одного з телеканалів

  • 23.06.2017, 10:51
  • 883

Інцидент стався на місці скандального будівництва на вулиці Мічуріна,44.

У Києві група невідомих скоїла напад на знімальну групу проекту журналістських розслідувань «Житлоблуд», що виходить на телеканалі ZIK. Про це повідомляє телеканал ZIK.

"Під час підготовки чергового випуску програми знімальна група приїхала на місце скандального будівництва на Мічуріна, 44. Там невідомий чоловік спортивної статури міцно схопив тендітну ведучу Анну Закуцьку за руку та грубо виштовхав за двері приміщення", - йдеться у повідомленні.

Нападник заявив, ніби дівчина сама на нього накинулась.

"Ви посягаєте на приватну власність, зараз будемо розбиратися", — обурювався чоловік, а потім ще й додав, ніби журналісти займаються провокаціями.

Коли ж знімальна група уже сідала в машину, нападник разом із своїм товаришем, накинувся на камери. Потім чоловіки ще й почали штовхати двері авто.

Журналістка відразу викликала правоохоронців, працівники телеканалу написали заяву про напад.

«Так нас ще напевно ніде не зустрічали», — резюмувала Закуцька.

Схожі новини

Читайте також

12.03.2024

Віталій Портников: «Мені цікаво спілкуватися з тими, хто розвивається інакше, ніж я»

Це друга частина розмови з відомим журналістом, публіцистом, пись­менником Віталієм Портниковим на Ютюб-каналі головного редактора «Високого Замку» Наталії Балюк «Ба­лючі теми». Перша частина, присвя­чена другій річниці великої війни, була надрукована в одному з попередніх тижневиків. Ця частина присвячена самому Віталію. Розмова вийшла легка і невимушена…