Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Шість українців вийшли в півфінал Чемпіонату Європи з боксу

  • 22.06.2017, 10:52
  • 1 037

Ввечері перемоги в чвертьфіналі здобули Замотаєв, Вихрист, Шестак і Барабанов. 

В Харкові в палаці спорту «Локомотив» триває чемпіонат Європи з боксу. Сьогодні відбулися бої 1/4 фіналу. У вечірній програмі усі четверо українських боксерів здобули перемоги. Про це повідомляє Укрінформ.

Першим переміг Дмитро Замотаєв, який виступає у ваговій категорії до 52 кг. З рахунком 4:1 він здолав ізраїльтянина Давида Алавердяна. У півфіналі суперником Замотаєва буде переможець пари Даніель Асенов (Болгарія) - Тарік Ібрагім (Німеччина).

У суперважкій вазі (понад 91 кг) Віктор Вихрист одноголосним рішенням суддів переміг румуна Михайла Нестора. У півфіналі Вихрист зустрінеться з переможцем пари Максим Бабанін (Росія) - Олексій Заватін (Молдова).

У ваговій категорії до 60 кг Юрій Шестак здобув важку перемогу 3:2 над французом Софьеном Уміхом. Суперником Шестака у півфіналі буде переможець пари Каллум Френч (Англія) - Енріко Лакрус (Нідерланди).

У категорії до 69 кг Євген Барабанов одноголосним рішенням суддів переміг азербайджанця Парвіза Багірова. У півфіналі Барабанов зустрінеться з переможцем пари Сергій Собилінський (Росія) - Пет Маккормек (Англія).

У підсумку, в півфіналах чемпіонату Європи в Харкові виступлять шестеро українців. Нагадаємо, що вдень путівки в півфінал вибороли Микола Буценко та Олександр Хижняк.

Схожі новини