Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Укрзалізниця заявила про продовження контракту з Балчуном до 2019 року

  • 21.06.2017, 16:26
  • 1 183

Згідно із законодавством, строк повноважень становить три роки.

Перебування Войцеха Балчуна на посаді голови правління ПАТ «Укрзалізниця» можна вважати формально продовженим до 5 червня 2019 року. Про це повідомив директор з правових питань Укрзалізниці Андрій Омельченко, передає прес-служба держтовариства.

За словами Омельченка, Балчуна було призначено головою правління ПАТ «Укрзалізниця» розпорядженням Кабінету Міністрів України, а згідно із законодавством строк повноважень голови правління товариства становить 3 роки.

«Відповідно до частини 3 ст. 6 Закону України «Про особливості утворення публічного акціонерного товариства залізничного транспорту загального користування», пункту 83 Статуту публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» голова ПАТ призначається на посаду та звільняється з посади виключно Кабінетом Міністрів України», - зазначив Андрій Омельченко.

Омельченко також зазначив, якщо після закінчення строку трудового договору трудові відносини фактично тривають і жодна із сторін не вимагає їх припинення, дія цього договору вважається продовженою на невизначений строк.

Схожі новини