Передплата 2024 «Добра кухня»

Bloomberg знайшов зв'язок між сім'єю Манафорта і родичами Трампа

  • 20.06.2017, 11:49
  • 949

Всі вони пов'язані з нерухомістю.

Кетлін Манафорт - дружина колишнього глави виборчого штабу Дональда Трампа і радника колишнього президента України Віктора Януковича Пола Манафорта - у 2002 році отримала іпотечний кредит в розмірі $150 тисяч на будинок у Лонг-Айленді (штат Нью-Йорк). Кредит був виданий NorCrown Bank, який тоді очолював Чарльз Кушнер, батько Джареда Кушнера, зятя Трампа, повідомляє Bloomberg.

Кетлін Манафорт придбала ділянку землі в 1992 році за $400 тисяч, а за рік там побудували будинок. Зараз площа ділянки становить близько 517 кв. м, там розташований тенісний корт, басейни, поле для гольфу. Ділянка зараз, за ​​даними агентства, оцінюється в $5,6 млн.

Джейсон Малоні, представник Манафорта, заявив, що тоді не був знайомий з Чарльзом Кушнером. Він зазначив, що умови кредиту задовольняв обидві сторони.

Кредит від NorCrown був закритий в липні 2004 року, через кілька днів після того, як дружина Манафорта отримала інший кредит. Інвестор і "давній друг Трампа" Томас Баррак виділив Кетлін кредит в розмірі $1,76 мільйонів на нерухомість в Лонг-Айленді. Представник Баррака заявила виданню, що Манафорти погасили кредит в повній відповідності з його умовами за 18 місяців.

Bloomberg наводить інші приклади зв'язків між оточенням Трампа і сім'єю Манафорта, пов'язаних з нерухомістю. Агентство пише, що в 2006 році компанія, пов'язана з Манафорт, придбала нерухомість в Трамп-тауер.

Крім цього, нещодавно, як пише Bloomberg, Манафорт і пов'язана з ними компанія взяла позику в $16 млн у банку Federal Savings, глава якого, Стівен Калк, є радником Трампа з економіки. Основна частина позики - $9,5 млн - була забезпечена будинком в Лонг-Айленді й іншими активами. Трамп призначив Колка своїм радником, коли Манафорт очолював його передвиборний штаб, зазначає агентство. Представник Калка відмовилася коментувати інформацію.

Схожі новини