Передплата 2024 «Добрий господар»

У зоні АТО затримали російських військових медиків

  • 20.06.2017, 10:31
  • 1 175

У штабі заявили, що затримання російських військовослужбовців відбувається досить часто, просто інформація про це не оприлюднюється.

На Донбасі затримали російських військових медиків, які переплутали напрямок і опинилися на підконтрольній Україні території. Про це в Краматорську повідомив заступник керівника АТО Олександр Размазнін, передає УТ.

"Останнє затримання було вчора. Випускники Санкт-Петербурзької медичної академії, відзначивши День медика, переплутали напрямок і опинилися на нашій території. Затримуємо (військових з Росії - ред.), багато затримуємо. Але справа в тому, що не все ми можемо видавати в пресі. У нас забирають цих затриманих певні структури", - повідомив Размазнін.

Генерал-майор зазначив, що затримання російських військовослужбовців в зоні АТО відбувається досить часто, просто інформація про це не оприлюднюється.

"Регулярно затримуємо (російських військових — ред.), сказати, що кожен день - це буде неправда, але досить часто", - заявив заступник керівника АТО. Він не уточнив кількість затриманих.

Схожі новини