Передплата 2024 «Добра кухня»

Комітет захисту журналістів закликав до звільнення Станіслава Васіна

  • 17.06.2017, 12:54
  • 602

«Всі сторони конфлікту на сході України мають поважати важливу роль, яку журналісти відіграють у донесенні новин до громадськості», – заявила представниця організації.

Базований у Нью-Йорку Комітет захисту журналістів закликає до звільнення донецького журналіста, автора Українського тижня та інших видань Станіслава Васіна.

У заяві, поширеній у п’ятницю, комітет закликає українську владу використати всі можливості для пошуку й гарантування безпеки Васіна, який живе в окупованому бойовиками Донецьку.

«Всі сторони конфлікту на сході України мають поважати важливу роль, яку журналісти відіграють у донесенні новин до громадськості», — заявила представниця організації Ніна Огнянова.

Зв'язок зі Станіславом Васіним зник на початку червня. Першим про зникнення Васіна повідомив екс-депутат Єгор Фірсов. За його словами, в угрупованні «ДНР» родичам Станіслава Васіна не дають інформації про його місце перебування.

Схожі новини

Читайте також

12.03.2024

Віталій Портников: «Мені цікаво спілкуватися з тими, хто розвивається інакше, ніж я»

Це друга частина розмови з відомим журналістом, публіцистом, пись­менником Віталієм Портниковим на Ютюб-каналі головного редактора «Високого Замку» Наталії Балюк «Ба­лючі теми». Перша частина, присвя­чена другій річниці великої війни, була надрукована в одному з попередніх тижневиків. Ця частина присвячена самому Віталію. Розмова вийшла легка і невимушена…