Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Насіров може постати перед судом Британії

  • 17.06.2017, 09:09
  • 952

Правоохоронні органи Великої Британії вивчать можливі факти порушення закону головую фіскальної служби України Романом Насіровим та вирішать чи має він постати перед судом у Сполученому Королівстві.

Про це повідомляє у Facebook українське посольство Британії.

"Ми глибоко стурбовані з приводу нещодавнього рішення Солом'янського районного суду м. Києва, де докази, надані Великою Британією в рамках справи проти Романа Насірова, були визнані неприйнятними та відхилені. На цьому етапі відповіді органи Великої Британії вивчать усі факти, щоб встановити, чи мали місце кримінальні правопорушення з боку громадянина Великої Британії, який може постати перед судом у Сполученому Королівстві", - йдеться в повідомленні.

Водночас у прес-службі посольства "Українській правді" уточнили, що британська Національна агенція з боротьби зі злочинністю співпрацює з українськими органами слідства — НАБУ і САП — у справі Насірова, яка розслідується в Україні.

Відповідаючи на питання, чи відкрита така справа у Великобританії, у прес-службі відповіли: "Проводяться додаткові перевірки, вивчаються обставини і розглядаються можливості відкриття такої справи".

Схожі новини