Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У 13 областях України сьогодні проходять місцеві вибори

  • 11.06.2017, 13:56
  • 938

В Україні сьогодні, 11 червня, відбудуться позачергові місцеві вибори у ряді областей.

Про це повідомляє телеканал "112 Україна".

Згідно з постановами Верховної Ради №6157-6157-22, 6158 сільських голів будуть обирати у Вінницькій, Дніпропетровській, Житомирській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Луганській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях.

У Ямпільському районі Вінницької області оберуть Гальжбіївського сільського голову.

У Дніпропетровській області будуть обирати Попасненського сільського голову у Новомосковському районі та Саївського сільського голову у П'ятихатському районі.

На Житомирщині у Бердичівському районі оберуть Швайківського сільського голову; у Малинському районі - Головківського сільського голову.

В Івано-Франківській області вибори відбудуться у трьох населених пунктах - Спасі Коломийського району, Межигір’ї Галицького району, Підвербцях Тлумацького району.

Окрім того, мешканці Долинівки Гайворонського району Кіровоградської області оберуть сільського голову, як і мешканці Старобільська та Шпотинська Старобільського району Луганської області.

У Львівській області голосуватимуть за Калинівського сільського голову Яворівського району та Галичанівського сільського голови Городоцького району.

У Миколаївській області вибори відбудуться у Кривій Балці Миколаївського району та у Миколаївці Казанківського району, а в Одеській області - в Радісному Іванівського району.

У Харківській області обиратимуть Донецького селищного голову Балаклійського району.

На Хмельниччині місцеві вибори проходять у Кальні, Згарку та Пилипах Деражнянського району, а також у Водичках Хмельницького району.

У Чернівецькій області голосуватимуть за Вороновицького сільського голову Кельменецького району.

У Чернігівській області позачергові вибори відбудуться в однойменному районі - у селах Роїще та Новий Білоус.

Схожі новини