Передплата 2024 ВЗ

Савченко допитали в справі про замах на Геращенка

  • 09.06.2017, 09:12
  • 1 108

Народний депутат Антон Геращенко заявляє, що в справі про замах на його життя була допитана народний депутата Надія Савченко.

Про це він написав на Facebook в четвер увечері, повідомивши, що 7 червня слідчі СБУ завершили розслідування у вказаній справі.

"Двоє раніше судимих громадян України, яких було завербовано російськими спецслужбами для організації цього теракту підуть під суд вже зараз. Звинувачення буде просити для них довічного ув'язнення. Зібраних доказів цілком достатньо для обвинувального вироку суду. Серед інших, у справі було допитано і Надію Савченко", - розповів Геращенко.

За його словами, громадянин України Андрій Т., а також співробітник російських спецслужб, ім'я якого є таємницею слідства, курирували підготовку замаху на нього з території Росії, "будуть оголошені в міжнародний розшук за звинуваченням в організації вбивства і тому решту життя проведуть безвиїзно в РФ".

"Упевнений, що замахи на мене, Адама Осмаєва, Аміну Окуєву, вбивства Павла Шеремета, Івана Мамчура, Дениса Вороненкова, Олександра Хараберюша - все це ланки одного ланцюга і результат дій розвідувально-диверсійного центру спецслужб РФ", - написав Геращенко.