Передплата 2024 «Добра кухня»

8 червня оберуть найкрасивішу дівчину міста Лева

  • 06.06.2017, 12:09
  • 1 674

8 червня, у місті Лева традиційно оберуть найдостойнішу дівчину, яка увесь рік носитиме почесне звання «Міс Львів 2017». Подія відбудеться о 19:00 год. в приміщенні Львівського національного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької.

8 червня оберуть найкрасивішу дівчину міста Лева
8 червня оберуть найкрасивішу дівчину міста Лева

Цьогорічний конкурс обіцяє велике гранд-шоу за участі чотирнадцяти молодих красунь та музичних гостей свята: Христина Соловій (виконавиця авторських та народних, переважно лемківських пісень в сучасних аранжуваннях на перехресті фолк-року, бароко-поп, джазу та блюзу. Продюсером її дебютного альбому став Святослав Вакарчук, а хіт «Тримай» став одою усіх закоханих. Відеокліпи Христини збирають мільйонні перегляди), Марія Яремчук (фіналістка телепроекту «Голос країни». У 2012 році Марія представила Україну на Міжнародному конкурсі молодих виконавців «Нова хвиля 2012», де посіла 3-є місце), Tayanna (українська співачка, композитор та поетеса; солістка власного музичного проекту TAYANNA), Ivan NAVІ та Kishe. Хороший настрій та незабутні враження свята забезпечать ведучі конкурсу - Володимир Андрієвський та Тимур Мірошниченко.

Нагадаємо, учасниць конкурсу "Міс Львів-2017" обрали під час кастингу, де свої сили спробували 150 дівчат. За результатами голосування, також буде обрано «Міс глядацьких симпатій». Дівчина, яка набере найбільшу кількість голосів (на сайті 032.ua) здобуде титул «Міс фото». Красуня, яка найкраще проявить себе у власному соціальному проекті, отримає стрічку «Міс Добре серце». Переможниця конкурсу представлятиме Львів на конкурсі «Міс Україна», і якщо пощастить, — стане обличчям країни у світовому конкурсі краси.

Схожі новини