Передплата 2024 «Добрий господар»

Гройсман назвав регіони з незадовільним ремонтом доріг

  • 30.05.2017, 18:10
  • 1 352

Прем'єр-міністр заявив, що фірми, які допустили неякісне виконання робіт, зобов’язані ліквідувати недоліки.

Показники виконання планів дорожніх робіт викликають занепокоєння у п'яти регіонах України, заявив у вівторок, 30 травня, прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час інспекційної поїздки у Львівську область, де відбувається будівництво дороги Н-02 "Львів — Тернопіль".

«Роботи розпочаті в кожній області. Але поки що мене непокоїть робота щодо п'яти областей. Це Луганська, Запорізька області, Закарпаття, Київ та Миколаївщина. Я дав доручення про те, щоб цього тижня профільний Віце-прем’єр та керівник «Укравтодору» зібрали керівників областей, подивитися у чому проблема, і допомогли розпочати ремонтні роботи», - сказав Гройсман.

Він підкреслив, що питання реконструкції і будівництва автомобільних доріг є важливим пріоритетом.

«Зараз важливо — контроль якості. І нова служба якості в «Укравтодорі» — це новий підхід. Все, що було зроблено минулого року, піддається аудиту», - зазначив високопосадовць.

Глава Уряду додав, що фірми, які допустили неякісне виконання робіт, вже зобов’язані ліквідувати недоліки.

«У першій половині червня буде ще один аудит якості доріг. Зробимо висновки. Якщо хтось не зрозумів - говоритимемо про нанесення збитків державі, будемо вимагати порушення кримінальних справ і реальних заходів від правоохоронної системи», - додав прем'єр.

Джерело: УТ

Схожі новини