Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Закарпатті СБУ запобігла закупівлі російської санкційної автотехніки

  • 29.05.2017, 12:36
  • 957

Як заявили в СБУ, переможці тендерів планували поставити техніку російських виробників, які перебувають під санкціями РНБО.

Служба безпеки України попередила на Закарпатті закупівлю російської санкційної автотехніки на майже 30 мільйонів гривень. Про це інформує прес-центр СБУ.

Правоохоронці встановили, що у регіоні були оголошені тендери на придбання пожежного аеродромного автомобіля та шістнадцяти шкільних автобусів.

"Співробітники спецслужби під час перевірки документації зафіксували, що переможці торгів планували поставити техніку російських виробників, стосовно яких діють спеціальні економічні санкції відповідно до рішення Ради національної безпеки та оборони України. СБ України поінформувала тендерні комітети про виявлені порушення, після чого закупка російської автотехніки була скасована", - ідеться в повідомленні.

Як повідомлялося, президент Петро Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій). Загалом у списку санкцій України 1 228 фізичних осіб та 468 юридичних.

Джерело: УТ

Схожі новини