Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Глава ПА НАТО переконаний, що РФ має повернутися до офіційно визнаних кордонів

  • 29.05.2017, 10:11
  • 855

Те, що відбувається в регіоні важливо, якщо враховувати агресивну поведінку Росії в Грузії, Україні та Молдові, - зауважив Паоло Аллі.

У ПА НАТО розуміють рішення України заблокувати російські канали — Фріз Парламентська асамблея НАТО підтримує Грузію і її територіальну цілісність, а РФ має повернутися до офіційно визнаних кордонів.

Про це заявив президент ПА НАТО Паоло Аллі, - пише Грузія-онлайн.

За його словами, те, що сесія Парламентської асамблеї альянсу проводиться у Тбілісі, є дуже важливим і символічним. Він наголосив, що НАТО і Парламентська асамблея НАТО твердо підтримують Грузію та євроатлантичні прагнення Грузії. Він додав, що стабільність Грузії важлива не тільки для Грузії і регіону, а й усіх західних країн.

"Те, що відбувається в регіоні важливо, якщо враховувати агресивну поведінку Росії в Грузії, Україні та Молдові. Ці конфлікти становлять небезпеку для всіх. Ми підтримуємо Грузію і її територіальну цілісність. Росія повинна повернутися до офіційно визнаних кордонів. Ми твердо прихильні захищати і підтримувати Грузію в плані розвитку демократії та євроатлантичних прагнень", - резюмував Паоло Аллі.

Джерело: tsn.ua

Схожі новини