Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Україна передала НАТО докази взаємодії Росії з міжнародним тероризмом

  • 29.05.2017, 08:25
  • 940

Україна передала доповідь у Парламентську Асамблею НАТО про взаємодію Росії з міжнародним тероризмом.

Про це повідомляє прес-служба БПП.

На засіданні Парламентської Асамблеї НАТО у Тбілісі віце-президент організації пані Раса Юкнявічене презентувала ґрунтовну презентацію щодо Росії.

Зокрема, віце-президент наголосила на тому, що Росія займається підривом політичних систем країн НАТО, агресивну інформаційну пропаганду Росії у цих країнах, а також висловила розуміння та підтримку України, яка заборонила російські телеканали.

Голова української делегації України у ПА НАТО, народний депутат фракції БПП Ірина Фріз висловила подяку віце-президенту НАТО за підтримку України.

"Дозвольте передати Вам доповідь, підготовлену в Україні про взаємодію Росії з терористичними організаціями, канали їх комунікації та координації. Я думаю, що він може бути корисним для Вашої доповіді на завершальній стадії", — наголосила Фріз.

У свою чергу віце-президент ПА НАТО наголосила, що насправді не Україна повинна дякувати Альянсу, а НАТО повинно дякувати Україні, яка активно впроваджує європейські та демократичні цінності на східних теренах Євросоюзу.

"І ми чітко усвідомлюємо, що захист наших країн починається з України. За що Вам дуже вдячні", — зазначила Раса Юкнявічене.

Джерело: espreso.tv

Схожі новини