Передплата 2024 «Добра кухня»

Джамала вперше після «Євробачення» прокоментувала витівку пранкера Віталія Седюка

  • 28.05.2017, 20:01
  • 1 720

Українська співачка Джамала вперше прокоментувала інцидент в ефірі фінального шоу «Євробачення-2017», коли до неї на сцену вискочив пранкер Віталій Седюк і оголив сідниці.

Вона закликала не звинувачувати у всьому Седюка, а натомість розібратися з роботою охорони, передає ТСН.

Джамала розповіла, що помітила пранкера, проте зберегла спокій і не стала реагувати на провокацію. «Я все побачила. Я вам більше скажу. Він злякався більше, що мені просто все одно. Я собі співаю свою пісню, несу свій меседж, який мені потрібно. Здається, що у нього була якась нотка, він наче не зрозумів, чому я не злякалася. Я робила свою справу. В мене прем'єра пісні. Я співаю в камеру, я роблю свою роботу», - сказала артистка.

Основну провину за інцидент вона поклала не на Седюка, а на охорону, яка не змогла запобігти його вчинку. «А от що робила охорона, якої було дуже багато, що вона робила в цей момент, для мене це питання, і я буду розбиратись з цим. Він мене міг штовхнути, вдарити і таке інше. От до охорони і до організаторів у мене є багато запитань. Тому що я робила свою справу, а вони — ні. Вони не захищали мене. Там була сотня охорони. Вони дали йому 30 секунд оббігти, побігти. Це дуже поганий момент, який потрібно з'ясувати, хто ж винний. А винний є. І не пранкер. Аваков казав: «Потрібно посадити…», - не треба. Не треба вішати на нього всі гріхи. Ви провтикали і ви маєте відповідати за це», - вважає Джамала.

Джерело: zaxid.net

Схожі новини