Передплата 2024 ВЗ

Гройсман: "Прикордонники з гідністю стоять на варті держави"

  • 28.05.2017, 11:03
  • 732

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітав військовослужбовців, працівників та ветеранів Державної прикордонної служби України із професійним святом – Днем прикордонника.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Забезпечення територіальної цілісності, державної безпеки і захисту державного кордону, виконання завдань у районі проведення антитерористичної операції, протидія злочинності, тероризму та контрабанді на державному кордоні — це далеко не повний перелік завдань, які на високопрофесійному рівні виконують наші прикордонники, іноді ризикуючи власним життям і здоров’ям", - йдеться у вітанні.

Гройсман наголосив, що бути прикордонником означає зробити усвідомлений і принциповий вибір в ім’я нелегкої, але шляхетної справи: захисту нашої країни та громадян від загроз і ризиків. "Бути прикордонником означає захищати мирний сон наших дітей, бути професіоналом і патріотом та усвідомлювати ті небезпеки, з якими доведеться зіткнутися під час виконання службового обов’язку", - зазначив він.

За його словами, прикордонники з гідністю стоять на варті держави і давно здобули високу репутацію професіоналів своєї справи.

Прем'єр побажав усім прикордонникам, ветеранам і цивільним працівникам Державної прикордонної служби міцного здоров’я, родинного щастя, добробуту, миру в нашій країні.

День прикордонника відзначається щорічно 28 травня починаючи з 2003 року.

Джерело: Укрінформ

Схожі новини