Передплата 2024 ВЗ

У Львові в неділю з нагоди Дня Героїв відбудеться урочиста хода

  • 27.05.2017, 09:43
  • 799

28 травня – Свято Героїв.

У Львові відбудуться урочисті заходи з нагоди Дня Героїв, під час яких понад 1000 учасників пройдуть містом урочистою ходою, а 20 зведених хорів області виконають національний Гімн України біля пам’ятника Степану Бандері. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

День Героїв розпочнеться об 11:00 із покладання квітів до пам’ятника головному командирові УПА генерал-хорунжому Романові Шухевичу в Білогорщі. Звідси стартує 18 щорічна естафета «Вогонь пам’яті героїв». Опісля відбудеться покладання квітів до могил Героїв на Личаківському кладовищі.

Також у центрі Львові відбудеться урочиста хода, до якої приєднаються патріотичні, ветеранські та волонтерські організації, учасники АТО, родини Героїв Небесної Сотні, молодіжні громадські організації, ліцеїсти, школярі та студенти. О 13:15 на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку сформують колону, яка пройде вулицями Львова до пам’ятника Степану Бандері.

У межах відзначення Дня Героїв з 10:00 у сквері «На Валах» експонуватимуть виставку «Алея Героїв», а центром міста пройдуть патрулі в одностроях українських вояків.

Джерело: zaxid.net

Схожі новини