Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

ФБР перевіряє зв’язки зятя Трампа з Росією

  • 26.05.2017, 08:44
  • 790

Федеральне бюро розслідувань США перевіряє зятя президента США Дональда Трампа Джареда Кушнера в рамках розслідування про зв’язки Адміністрації президента з Росією.

Про це повідомляє NBCNews з посиланням на ряд анонімних джерел в адміністрації США. Інформацію про інтерес ФБР до Кушнера підтвердили також джерела The Washingot Post.

Слідство вважає, що Кушнер може мати у своєму розпорядженні необхідну для них інформацію. Водночас, слідство не відносить Кушнера в категорію колишніх радників Трампа Пола Манафорта і Майкла Флінна, зв'язки яких є предметом розслідування.

Телеканал повідомляє, що невідомо, чи отримував Кушнер будь-які запити від федеральної влади з приводу розслідування. Також незрозуміло, що саме в діяльності Кушнера привернуло інтерес ФБР.

При цьому наголошується, що Кушнер, щонайменше, один раз в грудні зустрічався з послом Росії в США Сергієм Кисляком, а також з російським банкіром Сергієм Горьковим.

Кушнер в свою чергу заявив, що добровільно з'явиться до комітету з розвідки Сенату в рамках розслідування.

Раніше газета The Washington Post повідомляла, що в рамках розслідування, яке в якості спецпрокурора очолив екс-глава ФБР Роберт Мюллер, збираються допитати особу з ближнього кола президента Трампа.

Джерело: hromadske.ua

Схожі новини