Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Чемпіонки України знешкодили злодія

  • 25.05.2017, 12:15
  • 1 345

Гандболістки львівської "Галичанки", повертаючись із переможного для них Кубка України, затримали злодія, який намагався пограбувати пасажирку, яка їхала з ними в одному плацкартному вагоні.

Чемпіонки України знешкодили злодія
Чемпіонки України знешкодили злодія

Як розповів головний тренер чемпіонок України Тетяна Штефан, гандболістки звернулися до провідниці, вимагаючи викликати поліцію, але отримали відповідь, що пасажир з іншого вагона, і на наступній станції буде просто висаджений.

"Увечері ми лягли спати, а через деякий час просто-таки підскочили від криків дівчини. Дівчина кричала від того, що якийсь чоловік світив їй ліхтариком в обличчя і ліз в її сумку. Зрозумівши, що його викрили, злодюжка, не особливо нервуючи, почав переходити в інший вагон, але перед тим ще повернувся до дівчини, яка продовжувала кричати, і наказав їй замовкнути. Зрозумівши, що наші дівчата не будуть мовчазними свідками злочину, зловмисник ретирувався", - цитує Xsport Штефан.

На вимогу спортсменок провідниця надала квиток, з яким зловмисник зайшов у потяг. Його вдалося сфотографувати:

На львівському вокзалі гандболістки засвідчили інцидент місцевій поліції, при цьому також спортсменки просять максимально поширити цю інформацію у ЗМІ:

"Його звуть Арсен Алаєв. Зробимо його відомим, щоб застерегти інших", - додала Тетяна Штефан.

Схожі новини