Передплата 2024 «Добра кухня»

У "ДНР" зібралися судити "донських козаків"

  • 24.05.2017, 11:28
  • 1 093

У терористичній "ДНР" зібралися судити представників "Війська Донського", які викрадали і вбивали людей.

Про це повідомляють підконтрольні терористам інформаційні ресурси з посиланням на так званого "заступника голови Верховного Суду ДНР" Дмитра Єрьоміна, передає 0629.com.ua.

"Верховний Суд ДНР" заявив, що прийняв до розгляду кримінальну справу про учасників збройного злочинного угруповання, яке грабувало і викрадало людей на території "республіки". Читайте:

"Хотілося б звернути увагу на кримінальні справи, які перебувають у провадженні Верховного Суду ДНР. А саме на кримінальну справу за обвинуваченням десяти осіб, які відповідно до пред'явлених звинувачень, використовуючи обстановку, що склалася у зв'язку з проведенням бойових дій на території ДНР, під прикриттям громадської організації КС "Область Війська Донського" вчиняли злочини", - заявив Єрьомін.

За його словами, учасники угруповання звинувачуються у скоєнні збройних грабежів і в розкраданні чужого майна, застосування насильства по відношенню до "громадян ДНР", викрадення з метою вимагання. Також бандитам пред'явлено звинувачення у скоєнні вбивства.

Джерело: Обозрєватєль

Схожі новини