Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Прокуратура встановила ще двох фігурантів «справи 2 травня» в Одесі

  • 23.05.2017, 18:32
  • 1 043

Двоє мешканців Одеської області підозрюються в участі у масових заворушеннях на Грецькій площі.

Спільна робоча група прокуратури і поліції після дослідження відеозаписів із камер спостереження встановила особу та склала підозру ще двом учасникам заворушень на Грецькій площі в Одесі 2 травня 2014 року. Про це повідомляє прокуратура Одеської області.

«Ними виявилися 37-річний мешканець Одеси та 58-річний мешканець Чорноморська Одеської області, які, за даними слідства, підозрюються в участі у масових заворушеннях на Грецькій площі», — йдеться у повідомленні.

За даними прокуратури, станом на 23 травня погоджено повідомлення про підозру вказаним особам, а після їх офіційного вручення прокуратура звертатиметься до суду з клопотанням про їхнє затримання, обрання запобіжного заходу та оголошення у розшук.

Станом на 28 квітня в організації сутичок українських і проросійських активістів зі стріляниною, що сталися на Грецькій площі Одеси 2 травня 2014 року і призвели до загибелі шістьох людей, обвинувачуються понад 20 «антимайданівців». П’ять фігурантів справи перебувають під вартою. Це — Сергій Долженков, Сергій Корчинський, Владислав Романюк та громадяни Росії Євген Мефьодов і Максим Сакаулов. Їхню справу розглядає Малиновський районний суд Одеси.

.Джерело: УТ

Схожі новини