Передплата 2024 «Добрий господар»

Лук'яненко: "Українська верхівка терпить кума Путіна, бо сама не порвала з Москвою"

  • 22.05.2017, 19:26
  • 1 328

Державна верхівка України підтримує політика Віктора Медведчука тому, що сама зберігає старі зв'язки з Москвою.

Про це сказав дисидент, політик Левко Лук'яненко, повідомляє "Гордон".

"Чому Медведчук досі зберігає такий вплив в Україні? Тому й зберігає, що його підтримує українська влада. Хто персонально — сказати важко, але очевидно: наша державна верхівка підтримує Медведчука. Навіщо? Тому що сама не до кінця порвала з Москвою, зберігає з нею старі зв'язки. Начебто, в українській верхівці повинні бути люди, які воюватимуть із Путіним і його впливом усередині України. Але їх або немає, або вони цього не хочуть, звідси і терпиме ставлення, зокрема до кума Путіна Медведчука", — сказав він.

У майбутньому прихильники РФ не зможуть вести свою діяльність в Україні, переконаний Лук'яненко.

"Згадайте Комуністичну партію України. Цю відкриту п'яту колону московського імперіалізму заборонили зовсім недавно. Але Україна незалежна з 1991 року, і весь цей час КПУ діяла в статусі парламентської фракції. Настане час — і з усією російською п'ятою колоною буде те саме, що з Компартією", — пояснив він.

"Українське суспільство дуже змінюється, воно не таке, як було до війни. Безумовно, вимога громадянського суспільства розслідувати злочинну діяльність Медведчука в Україні посилюється. Упевнений, урешті-решт цю вимогу виконають. Думаю, Порошенко прискорить цей процес", - зазначив Лук'яненко.

Джерело: gazeta.ua

Схожі новини