Передплата 2024 ВЗ

Патріарх УПЦ КП Філарет нагородив Василя Пісного орденом за заслуги перед українським народом

  • 22.05.2017, 08:39
  • 1 781

У неділю, 21 травня, патріарх УПЦ КП Філарет нагородив орденом за заслуги перед українським народом заступника начальника управління по боротьбі з корупцією СБУ Василя Пісного.

Це сталось у селі Добростани, куди патріарх Філарет приїхав на святкування 200-річчя церкви Успіння Пресвятої Богородиці. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила сестра нардепа Володимира Парасюка Ірина Голуб, яка була присутня під час нагородження.

«От скажіть мені, що має відчувати людина, коли під час проповіді Патріарх розповідав про те як ми маємо об'єднуватись в боротьбі з корупцією і хабарниками, а після богослужіння нагородив церковним орденом хабарника, корупціонера і вбивцю Пісного?», — написала Ірина Голуб.

У коментарі ZAXID.NET вона уточнила, що Василь Пісний був присутній під час нагородження. За її словами, це була нагорода за особливі заслуги перед церквою та українським народом.

Ірина Голуб зазначає, що настоятелем церкви Успіння Пресвятої Богородиці є Дмитро Борейко, який перебуває у родинних зв’язках із Василем Пісним. За її словами, на церковне свято прийшло близько тисячі людей, серед яких був також голова ЛОДА Олег Синютка, голова ЛОР Олександр Ганущин, голова Яворівської РДА Орест Хлян.

Джерело: zaxid.net

Схожі новини