Передплата 2024 «Добрий господар»

Перегони кельнерів у Львові

  • 19.05.2017, 18:46
  • 1 386

У неділю, 21 травня, у Львові традиційно святкуватимуть День кельнера. О 14:00 на площі Ринок відбудеться святковий забіг кельнерів мережі ресторанів Холдингу емоцій «!FEST».

Перегони кельнерів у Львові
Перегони кельнерів у Львові

33 учасники змагатимуться за першість. Переможців визначать за критеріями швидкості та якості. Забіг стартуватиме від Театру пива “Правда” до Аптеки- музею. Кожен кельнер матиме тацю, яку потрібно донести до фінішу першим. На таці буде розміщена пляшечка та келих води. Найкращих та найпрудкіших нагородять призами.

“Забіг кельнерів - це світова традиція відзначення Дня кельнера. Оскільки, Львів - місто, де плекають та розвивають ресторанну та туристичну культуру, а ми - одна з найбільших компаній міста в цьому секторі, тому й організовуємо вже традиційні для Львова перегони. Сподіваємось і цьогоріч розважити та підтримати наших кельнерів”, - коментує подію Ліда Овещенко, HR-менеджер Холдингу емоцій «!FEST».

Ввечері кельнери матимуть вечірку в Театрі пива “Правда”, а найкращих кельнерів Львова за підсумками року нагородять призами в Львівській Міській Раді напередодні перегонів.

Нагадаємо, День кельнера у Львові святкують з 2009 року. Керівники ресторанів, депутати, публічні люди працюють у цей день кельнерами в закладах з 18:00. Цими та іншими заходами організатори прагнуть привернути увагу до важливості, престижності та затребуваності роботи офіціанта в наш час.

Схожі новини